Wespen zijn kleine insecten die erg beangstigend zijn door hun angel. Hoewel ze hun nesten vaak in bomen en struiken bouwen, nestelen wespen soms ook in de grond, wat het erg gevaarlijk maakt om in je tuin te lopen. Hoe kom je van een wespennest in de grond af?

Hoe kom je van een wespennest in de grond af?

Je kunt met zeep en water van een wespennest in de grond afkomen. Dit is de gemakkelijkste manier om het probleem op te lossen. Giet de oplossing van zeep en water in de ingang van het nest. Ook kun je ervoor kiezen om insecticide direct in de buurt en opening van het nest te strooien. Deze methode is zeer effectief omdat de wespen insecticide deeltjes zullen verzamelen en ze naar het hart van het nest vervoeren, waardoor de hele wespenbevolking snel sterft.  Een tip, ga altijd voorzichtig te werk, als je zelf een nest verwijdert, draag dan beschermende kleding, houd kinderen en dieren uit de buurt en plan een veilig onderkomen voor het geval de operatie verkeerd uitpakt.

Hoe pakt een wespenbestrijder wespen in de grond aan?

De beste en veiligste oplossing is een wespenbestrijder in te schakelen. Een professionele wespenbestrijder weet hoe wespen zich gedragen en dus hoe hij ze moet aanpakken. Hij heeft ook het juiste gereedschap om de nesten veilig (d.w.z. zonder wespenuitbraak) te verwijderen. Zodra hij het nest heeft gevonden, gaat hij meteen aan het werk. Met een poederspuit spuit de wespenbestrijder gif in het wespennest. Vervolgens zullen de wespen het giftige poeder in het wespennest verspreiden. Gemiddeld duurt het twee dagen voordat alle wespen in het nest dood zijn.

Waarom is het verstandiger om een wespenbestrijder in te schakelen?

Het voordeel van een wespenbestrijder in te schakelen is dat het wespennest in de grond effectief en veilig wordt verwijderd. Een wespenbestrijder gebruikt een veel sterker middel dan je in de winkel kunt kopen. Dit betekent dat de wespen de behandeling beslist niet zullen overleven. Wat nog meer? Een echte vakman gaat altijd zo voorzichtig te werk dat de wespen niet uitbreken en iedereen steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here