Veel eigenaren van zonnepanelen kampen met de vogels in de omgeving. De vogels nestelen zich graag onder de zonnepanelen, terwijl de omgeving zeer negatief beïnvloed wordt door de gevolgen van de aanwezigheid van de vogels. Vogelpoep, geluidsoverlast, minder opbrengst door de zonnepanelen, et cetera.  

Als eigenaar van zonnepanelen streef jij uiteraard naar de optimale opbrengst. Helaas zullen de vogels negatieve invloed hebben op deze opbrengst. Tijdens de bouw van hun vogelnest zullen zij regelmatig takjes en bladeren laten vallen of zal er zo nu en dan vogelpoep op de zonnepanelen belanden. Op de locaties waar de zonnepanelen vervuild zijn, zullen de panelen minder goed in staat zijn om het zonlicht op te nemen, waardoor de opbrengst zal dalen. Hoe kunnen wij dit probleem oplossen? 

De oplossing 

Gelukkig is de markt inmiddels verrijkt met de ultieme oplossing: de zonnepanelen vogelwering. Deze vogelwering maakt het voor de vogels vrijwel onmogelijk om zich te nestelen onder de zonnepanelen, doordat de ruimte onder de zonnepanelen afgesloten zal worden. Hierdoor zal  er een einde komen aan vogels onder zonnepanelen.  

Wat doet de vogelwering? 

De vogelwering is een kunststof strip dat bevestigd zal worden onder het zonnepaneel. De stevige strip is voorzien van naalden, waardoor de ruimte onder de zonnepanelen volledig zal worden afgesloten. Tussen de naalden bevindt zich een verbindingsbrug, zodat de vogels zich ook niet tussen de naalden door kunnen wringen. Er is bewust gekozen voor kunststof als materiaal, doordat het materiaal nauwelijks afbreekbaar is. Tot slot zal de unieke clipconstructie de montage gemakkelijker maken, maar tegelijkertijd door vogels niet los te wrikken zijn. Al met al een kwalitatieve, doorgedachte oplossing om de vogels uit de buurt te houden van jouw zonnepanelen.  

Wat zijn de voordelen? 

De vogelwering zal zorgen dat het voor vogels onmogelijk wordt om zich onder de panelen te nestelen, waardoor de vogels op zoek moeten gaan naar een nieuwe schuilplaats. Hierdoor zul jij niet langer kampen met vogels rondom jouw zonnepanelen.  

De vogelwering is een duurzaam product en 100% recyclebaar, waarbij de levensduur van de vogelwering gelijk staat aan de levensduur van jouw panelen. Bovendien is de vogelwering TÜV gecertificeerd. 

Jij zult tien jaar productgarantie krijgen op het materiaal, zodat jij bij eventuele klachten direct geholpen zult worden.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here